Fiók és adatok

Delete Account

Így kérhetsz adatexportot, és így működik a Solemi Sleep-fiók törlése.

Törlés előtt: teljes adatexport

A törlés kezdeményezése előtt lehetőséged van a fiókodhoz kapcsolódó adatok teljes exportjára. Az exportot érdemes a törlési folyamat elindítása előtt letölteni.

A törlés folyamata

Kérd az adatexportot, ha szükséged van rá

Mentsd le a rendelkezésedre bocsátott fájlt a saját eszközödre.

Indítsd el a fiók törlését

A törlés megerősítése után a fiókhoz való hozzáférés azonnal megszűnik.

Legfeljebb 30 napos helyreállítási időszak

A helyreállítási időszak lejárta után a törlés véglegessé válik. Azonnali végleges törlés is kérhető.

Mi történik a közös családi adatokkal?

Ha más családtag továbbra is tagja a közös családi térnek, az ott megosztott családi adatok megmaradhatnak, hogy a megmaradó családtagok naplója továbbra is használható legyen.

Azonnali végleges törlés esetén a fiók nem állítható helyre. Ha előbb adatexportot szeretnél, azt a végleges törlés előtt kérd.

Segítség a törléshez

Írj a [email protected] címre a fiókodhoz tartozó e-mail-címről.